Vælg en side

Om os

Vores historie

Vojens Vinduespolering blev startet 1. april 2014 af Ruben Høeg, efter at han havde været 9 år som vinduespudser hos ISS. Virksomheden voksede ganske hurtigt og den første ansættelse blev ganske passende Rubens egen læremester, nemlig Preben Høeg. Og ja… det er farmand.

Preben har over 35 års erfaring som vinduespudser og hjælper nu primært til ved specialopgaver hvor der skal tænkes ud af boksen. Det være sig alle typer for svært tilgængelige glas hvor vi trækker på Prebens erfaring, knowhow og talent. For det kræver bare lige lidt ekstra at skvise vinduer rene med en 8 meter teleskopstang inde i en smal trappeopgang…

Virksomheden voksede støt herefter og flere kom til. Det helt store spring kom da GR Rengøring blev opkøbt af Ruben Høeg og Vojens Vinduespolering den 1. december 2020. Sammenlagt blev Vojens Vinduespolering nu til GR Rengøring & Vinduespolering.

Vi ved af erfaring at aftaler om vinduespolering, eller vinduesvask om man vil, fungerer bedst når det er kommet i en fast aftale. Det gælder både for private og erhverv. Vi sammensætter aftalen i fællesskab, og derefter klarer vi alt. Det betyder at du ikke skal tænke på det længere. Vi dukker automatisk op og udfører arbejdet. Ønskes der en sms før besøget sender vi også gerne det.

Hvad enten det er i Kolding, Lunderskov eller Vejen du mangler en vinduespudser – eller måske bor du i Sønderborg og orker ikke at vaske vinduer. Så ring eller skriv til os. Vi har vinduespudsere boende i Sønderborg, Aabenraa, Gram, Vojens, Haderslev, Lunderskov & Kolding.

Så vores glimmerblå biler kommer sikkert allerede forbi der hvor du mangler professionel hjælp til vinduespolering.

GR Rengøring og Vinduespolering

 – et stærkt lokalt bud på dit servicebehov.

Vi tilbyder en bred palette af serviceydelser så som:

Vinduespolering. Vi er førende på området og bruger de bedste metoder til opgaven. GR er en af de største vinduespoleringvirksomheder i sønderjylland. Det er vi blevet, fordi vi er gode til vores arbejde.

Rengøring. Vi udfører rengøring for både private og erhverv. Vi bruger de bedste og moderne metoder. Dertil sørger vi for at behandle vores assistenter godt. Vi betaler en god overenskomstmæssig løn og arbejder kontinuerligt på at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø for dem. DET kan du som kunde mærke, da vores medarbejdere, i høj grad, er stabile og tilfredse i deres jobs. 

Derudover tilbyder vi vores service til: 

Håndværkerrengøring, Trappevask, algebehandling, tagrenderensning, tæpperens, kontorrengøring, specialopgaver og meget andet (det skader ikke at spørge os):