Vælg en side
Ruben

Ruben

Indehaver

Tlf.: +45 73 111 333
Mail: ruben@grren.dk

Jeg hedder Ruben og er indehaver af GR Rengøring & Vinduespolering. Virksomheden er resultatet af sammenlægningen mellem GR Rengøring og Vojens Vinduespolering i december 2020. Vi skal være den stærkeste lokale total servicepartner. Det er målet. Vi skal samtidig have en arbejdsplads der er attraktiv pga. vores gode sammenhold. Det er allerede ved at lykkedes. Se det på vores fremragende personale der søger ind til GR fra andre servicevirksomheder. Ruben er en meget stor ishockey tilhænger og ses gerne i Arenaen til SønderjyskE’s hjemmekampe.

Helene

Helene

Rengøring - Koordinator for privatrengøring

Tlf.: +45 91 302 111 tast 2 for privatrengøring
Mail: info@grren.dk

Helene bor i Vojens og hun er tidligere ejer af GR sammen med hendes mand, John. John var desværre meget syg, og Helene har derfor brugt tid på at passe ham hans sidste tid. Nu er Helene tilbage og hun er jo et kendt ansigt her i Haderslev området, hvor Helene har været en del af servicefaget i snart 30 år. Helene er samtidig vores koordinator for privatrengøring. Vil I have besøg af Helene og få et skarpt tilbud? Så ring blot direkte til hende.

Annette H.

Annette H.

Rengøring

Tlf.: +45 71 111 333
Mail: info@grren.dk

Annette bor i Sommersted sammen men hendes søde hundehvalp. Annette bruger også hendes fritid på hendes hest og er generelt bare en meget stor dyrelsker. Heldigt for os er hun også super dygtig rengøringsassistent. En sidste detalje der er værd at nævne er at Annette samtidig er godkendt til rengøring særlige steder som ved politiet eller i arresthuse.

Louise

Louise

Rengøring

Emanuel

Emanuel

Rengøring

Preben

Preben

Vinduespolering - Lageransvarlig

Tlf.: +45 51 418 811
Mail: info@grren.dk

Preben er den mest erfarne vinduespudser vi har i GR. Han har tidligere været i Jysk rengøring og ISS som vinduespudser og med over 35 års erfaring bliver Preben gerne brugt til special opgaver. Preben bor i Vojens med sin hustru Susann. De er i øvrigt forældrene til Ruben. Preben ses på gågaden i Haderslev eller også i Vojens hvor han pudser vinduer for både erhverv og private. Sidst men ikke mindst passer Preben også vores lager.

Anette S.

Anette S.

Rengøring

Tlf.: +45 71 111 333
Mail: info@grren.dk

”Nette” ses gerne på Gammelbro Camping efter endt arbejdsdag. Der camperer hun faktisk med sin mand året rundt. Anette hjælper til med både erhvervsrengøring, rengøringshjælp til private og bosteder, samt mad servering hos nogle af vore erhvervskunder.

Marlene

Marlene

Rengøringshjælp til private samt bosteder

Vasanthiny

Vasanthiny

Rengøring

Jasper

Jasper

Vinduespolering

Tlf.: +45 91 302 101
Mail: info@grren.dk

Jasper bor i Kolding og passer en stor del af vores kunder i Kolding, Christiansfeld og opland. Han har pudset vinduer i over 15 år og derfor mestre Jasper selvfølgelig alle former for vask af vinduer. Jasper er oplært som en god gammeldags vinduespudser og sætter en stor ære i at aflevere 1. klassens vinduespolering hver gang.

Tatjana

Tatjana

Rengøring

Bo

Bo

Driftsleder - Rengøring

Tlf.: +45 91 302 111
Mail: bo@grren.dk

Bo bor i Øsby med sin familie der tæller Marianne og 5 skønne børn. Mange af jer har sikkert talt med Bo. Han sidder med telefonen og planlægningen i rengøringsafdelingen. Den har haft vokseværk her i 2022. Vi hjælper dog gerne stadig? Har du brug for et tilbud så ring til Bo og få en snak om hvordan GR kan være din perfekte samarbejdspartner.

Katrin

Katrin

Rengøring

Majbritt

Majbritt

Rengøring

Simon

Simon

Vinduespolering - Rengøring

Lasse

Lasse

Vinduespolering

Tlf.: +45 91 302 103
Mail: info@grren.dk

Lasse bor i Jegerup med sin kone og 3 børn. Lasse er en fremragende vinduespudser. Og med 10 år i GR har Lasse størst anciennitet. Det er vi glade for fordi Lasse kan løse alle opgaver. Vinduespolering fra lift, vask med rentvandsanlæg eller helt traditionel vinduespolering så kan Lasse hjælpe. Lasses primære område er Haderslev, men han ses også i Kolding, Aabenraa og Sønderborg hvor han hjælper til fra lift.

Benjamin

Benjamin

Ejendomsservice - Trappevask - Flytterengøring

Tlf.: +45 71 111 333
Mail: info@grren.dk

Benjamin er super dygtig. Altid i godt humør og klar på en udfordring Derud over er Benjamin godt trænet i kemi. Det betyder at støder vi på specialopgaver, der kræver lidt ekstra, så trækker vi gerne på Benjamins erfaring og løser så opgaven på den bedst tænkelige måde. Benjamin bor i Vojens med sin kone, Anja.

Steffen

Steffen

Bogholderi - Forretningsudvikling

Tlf.: +45 73 111 333
Mail: steffen@grren.dk

Steffen bor i Stubbæk, Aabenraa og har været selvstændig erhvervsdrivende i mere end 25 år. Endda i flere forskellige brancher, her kan f. eks. nævnes service-, reklame- og bilbranchen. Derfor er han også meget mere end vores bogholder. Steffen bruger sin erfaring til sparring i alle afdelinger her i GR. Derudover sætter Steffen også en stor ære i at hjælpe vores personale hvor han kan. Det kunne være at bruge sin erfaring fra bilbranchen til at hjælpe med et bilkøb?

Keld

Keld

Ejendomsservice - Trappevask - Flytterengøring

Tlf.: +45 71 111 333
Mail: info@grren.dk

Keld er vores ekspert i ovn rens. Og for dem af jer der har prøvet at skulle rengøre en ovn… I ved hvor krævende det kan være. Vi er endnu ikke stødt på en ovn Keld ikke kunne ”redde.” Keld passer samtidig noget ejendomservice for os hvor han har det daglige opsyn med et stort boligkompleks med både bolig og erhvervelejemål. Det gælder alt fra sikkerhed, ryddelighed til affaldshåndtering (som er blevet utrolig kompliceret grundet sortering).

Anita

Anita

Rengøring

Brian

Brian

Vinduespolering

Torben

Torben

Vinduespolering

Casper

Casper

Vinduespolering